Набират готвачи в Бургас за работа в Южна Англия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:17 / 08.04.2015
1193
Бивши и настоящи студенти от
"Професор д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Агенцията по заетостта организира за фирма "Hall&Woodhouse" интервю за подбор на специалисти за работа във Великобритания - готвачи и главни готвачи. Фирмата разполага с пъбове, самостоятелни ресторанти и ресторанти към малки хотели. Заплащането е между 2000 и 3000 лири бруто, в зависимост от заеманата позиция.

Кандидатите трябва да имат стаж по специалността минимум 2 години и да владеят английски език на добро разговорно ниво. Интервюто за подбор на кандидатите ще се проведе на 20 април 2015 г. в гр. Бургас в ресторанта на Професионална гимназия по туризъм "Проф. А.Златаров" (ТОХ). С допуснатите до интервю лица ще се проведе и кратък практически изпит в рамките на деня - от 09.00 до 17.00 ч.

Проявяващите интерес кандидати за работа следва да изпратят CV и кратко мотивационно писмо на английски език на следните електронни адреси:
mustafa.izet@hall-woodhouse.co.uk с копие до
M.Todorova@az.government.bg
Крайният срок за изпращане на документите е 16-ти април 2015 г.

След извършване на документален подбор, одобрените кандидати ще бъдат поканени да се явят на интервюто.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи не очакваха да открият това в колата на напушен бургазлия...
Вълна от възмущение сред бургазлии след вандалски акт в центъра н...
От АПИ садиха дървета край обходния път на Бургас
Започва делото срещу Омар – шофьорът на автобуса-убиец, отнел жив...
Очертава се страхотен бургаски Джулай!
Копието на Панагюрското златно съкровище идва в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).