Най-красивата омъжена жена в Бургас сред претендентките за короната на Мисис България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:44 / 24.10.2017
3540
Естествена красота, нежност и финес - с тези качества най-красивата омъжена жена в Бургас Надя Недялкова се отправя този петък към конкурса Мисис България 2017.

Красивата бургазлийка, която е горда майка на три дъщери, тази пролет спечели жури и публика и завоюва короната в бургаското издание на конкурса.

Освен красива, Надя Недялкова е находчива, умна и успешна в работата, която върши и доказателство за това е шестият по ред приз, който печели за "Най-успешен мениджър на годината". Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 г., днес тя се развива успешно като търговски директор. Също взима дейно участие като лектор в редица форуми от системата Дейл Карнеги за постигане на успех.

Надя умело съчетава грижите за семейството и професионалните ангажименти, като наред с това активно се занимава с благотворителност. Последната й кампания бе свързана с подпомагане лечението на деца с редки заболявания.

В края на тази седмица Надя заминава за София, където ще вземе участие в конкурса, който събира на едно място най-красивите омъжени жени от цялата страна. Той ще се проведе този петък от 19 ч. в ИХ "Монтесито". Надя ще блесне с рокля на бургаския дизайнер Мария Диомова.

Всички стискаме палци и желаем успех на красивата бургазлийка и я очакваме в Бургас с още един завоюван приз.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).