Най-новият спектакъл на "Петлите“ с премиера на 5 декември

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:24 / 12.11.2015
704
Какво е да контролираш живота си, да правиш избор без натиска и опеката на институциите, които до сега са били отговорни за теб. Сбъдват ли се мечтите или действителността е по-сурова, отколкото си очаквал.

Как оцеляваш сам, едва на 18 години, как живееш, носейки отговорност за собствените си решения? Отговор на тези въпроси дава най-новият спектакъл на танцова формация "Петлите".

След грандиозния успех на мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем", "Петлите" подготвят неговото продължение. Премиерата е на 5 декември от 19 часа в Дома на нефтохимика в Бургас.

В "Забравени, но не от теб" публиката ще съпреживее моралния сблъсък с реалния живот, който изживява навършило пълнолетие момиче, което трябва да напусне дома за сираци, в който е живяло досега.

Изпитания, предизвикателства, съпротиви, изкушения, среща с подходящите хора - всичко това в шест отделни етюда.
Специални гости на "петлетата" ще бъдат други двама бургаски таланти: Лидия Стаматова от "България търси талант" и Виниамин от миналогодишния "Екс фактор". Те ще изпеят собствена авторска песен.

Участват десет деца от центрове за настаняване от семеен тип в Бургас и седем от семейства.

Със спектакъла "Забравени, но не от теб" танцовата формация ще отбележи девет години от създаването на проекта "Петлите".

Събитието неслучайно е в навечерието на празника на Бургас - Никулден. Това е подаръкът за нашите съграждани от състава и неговия ръководител Георги Димитров, вдъхновител и ментор на децата, сам той бивш възпитаник на дома за сираци "Александър Георгиев- Коджакафалията".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).