Най-пъстрият и забавен Коледен фестивал ще се проведе в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:34 / 15.12.2015
1679
От 19 до 23 декември в Експозиционен център Флора ще се проведе най-пъстрият и забавен Коледен фестивал. Това е мястото, където посетителите ще имат възможност под един покрив да се насладят на различен вид изкуства и същевременно ще могат да зарадват себе си или свои близки с красиви сувенири, бижута, дрехи, играчки, курабийки, картички, икони, картини, свещи, керамика, чанти, книги, храни, напитки, всичко направено с ръце и от сърце.

Christmas festival Вurgas ще бъде отворен 10:00 до 22:00 часа.

В стъклената сфера (ЗАЛА 6) на Експозиционен център Флора ще се предлагат коледни вкусотии и напитки - ароматно кафе и чайове, малиново и греяно вино, коледни хлебчета и кроасани, любимите за всички по това време на годината - скара и бира.

CHRISTMAS FESTIVAL BURGAS не е само място, от което да купите подаръци за празниците. Фестивалът представя още редица инициативи:

Селфи с Дядо Коледа

Всички малки и пораснали деца ще имат възможност да си направят селфи с Дядо Коледа, който ще поднася от подаръците около елхата.

Ще имате избор от стотици красиви и внимателно подбрани подаръци и играчки, разделени на няколко сектора.

ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Благотворителна кауза към всички! Дайте на старите си дрехи нов дом, накъде там има някой, който се нуждае от тях.

Вратите на ЗАЛА 5 на Експозиционен център Флора ще бъдат отворени за тези, които биха искали да се включат в тази инициатива. Събраните дрехи и аксесоари ще бъдат предадени на "Социални дейности" град Бургас и град Айтос, които ще направят разпределение по домовете за нуждаещите се.

Център за иновативно обучение "Френе"

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА: история на костюма и модата през различните епохи - познания за облеклото и характерни стилови елементи от Античността до наши дни. Използват се нагледни материали и показни модели. (възраст 6г.+)

Развиват се:

въображение,
усет за цвят и композиция,
познания за различните материи,

• креативно мислене и творчески решения.

В края на занятията всеки може да вземе направеното от него произведение.

Център за иновативно обучение "Френе" събира най-доброто от актуалните днес методи, за да подпомогне и допълни действащата в училище система. Обученията, включени в програмата на центъра, са вдъхновени от водещи образователни практики и са базирани на реалния опит на децата, работата в екип и усъвършенстване на уменията на принципа "проба-грешка".

Екипът на "Френе" се състои от специалисти в областта на педагогиката, математиката, архитектурата, науката и дизайна. Всички те са обединени от идеята за формиране на креативни, мислещи и изследващи света личности. Постоянното внасяне на иновативни практики в образованието е един непрекъснат стремеж към изследването и развитието на нови идеи. Това са и част от водещите практики в обучението, което цели да даде на съвременната среда адекватни знания и умения.

"Да оставим следа"

Направи ДОБРО. Дари една детска Усмивка. Стопли едно сърце.

Благотворителна кауза на Деца-творци с увреждания, лишени от родителска грижа и други талантливи хора.

Инициатор и организатор е Милева Владкова, практикуващ магистър-логопед. Децата - творци с увреждания, лишени от родителска грижа и други талантливи хора ще представят своите лични заложби, които често пъти остават скрити за външния свят. Всички средства събрани от продажбата на предоставените артикули ще бъдат безвъзмездно дарени в подкрепа на преките участници.

Тази кауза е към всички, тя носи послание да не забравяме кои сме, да съхраним човешкото у Себе си! Да носим доброта и любов в нас и към ближните си.


Виж коментарите (0)

Още по темата (127):
25.02.2016 Коледните къщички на "Тройката" остават до средата на март
19.01.2016 Демонтират елхата на "Тройката"
13.01.2016 До края на месеца коледната украса на Бургас отива на склад
06.01.2016 Кметът честити Коледа на арменците в Бургас
04.01.2016 Над 6800 глоби за шофьори в дните около Нова година
04.01.2016 Голям интерес за празнуване по морските курорти имало по празниците
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).