Намушкаха с джобно ножче гард на бургаска дискотека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:12 / 29.12.2014
944
23-годишен гард на бургаска дискотека е бил намушкан с джобно ножче, докато опитвал да премести колата си заради меле пред входа на заведението, съобщиха от полицията.

Кървавият инцидент е станал около 5,30 часа вчера, пред чалга дискотеката "4as Pik" в к-с "Лазур".

Раненият Костадин Георгиев от охранителна фирма "Аватари" е без опасност за живота. Той е намушкан в областта на корема, но няма разкъсвания на вътрешни органи, уточниха от бургаската болница.

Скандалът в заведението избухнал когато солидно почерпена компания, празнуваща Стефановден, започнала да чупи шаши. Част от строшения инвентар обаче паднал в краката на друга компания. Младеж от тази група направил забележка и така се стигнало до кавга между двете компании, съобщава "24 часа".

Празнуващите излезли пред заведението, за да се изясняват, но спорът им прераснал в сбиване.

В този момент 23-годишният охранител Костадин решил да премести колата си, за да не бъде засегната от инцидента, но попаднал в мелето.

В суматохата 26-годишният Христо И. го намушкал с джобно ножче.

Извършителят е задържан, а раненият гард е оставен за набюдение в болницата. По случая е образувано досъдебното производство.

Заради инцидента днес в ОДМВР Бургас ще се проведе среща с представителите на охранителните фирми от региона. Срещата е с цел повишаване на мерките за осигуряването спокойствието и сигурността на посещаващите увеселителните и питейни заведени.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).