Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Нефролог от световна класа ще консултира пациенти безплатно в Бургас
Автор: Иван Сотиров 16:06 / 02.12.2019Коментари (0)2352
©
Световноизвестен нефролог от Израел ще гостува в Бургас. Проф. д-р Талия Вайнщайн идва на 12 декември по покана на Диализен център NephroLife. На 14 декември тя ще даде безплатни консултации за пациенти на хемодиализа и в преддиализен стадий от Бургас.

По покана на кмета на Бургас Димитър Николов проф. Вайнщайн ще посети Общината, където ще бъдат обсъдени бъдещи българо-израелски инициативи, свързани със здравеопазването. На срещата ще присъстват и представители на ръководството на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" и на новооткрития медицински факултет в Университета.

Проф. д-р Талия Вайнщайн е специалист от световна величина. За повече от 35 години практика тя е натрупала уникален клиничен опит в диагностиката и лечението на различни бъбречни патологии. Тя е Президент  на Израелското дружество по нефрология и хипертония и член на комитета на Съюза на Европейската медицинските специалисти (UEMS) - Бъбречна секция.

Проф. Вайнщайн е  консултант на Диализен център NephroLife и е част от екипа специалисти - консултанти на Центъра, работещ по изреалско ноу-хау. Тя е учила в най-добрите специализирани школи в Израел и Канада. Специализацията й включва възстановяване на бъбречната функция при диабетна нефропатия, автоимунен гломерулонефрит, уролитиаза, пиелонефрит и дисметаболитни синдроми, както и изготвяне на протоколи за перитонеална и системна диализа, като извежда дори тежки пациенти от състояние на уремична интоксикация. В момента е преподавател в  университета в Тел Авив и асоцииран клиничен професор в катедрата по нефрология на Медицинския факултет на Технионския университет. 

Професор Талия Вайнщайн е един от най-високо ценените членове на световната научна общност. Носителка е на редица световни медицински отличия и награди. Автор е на 67 научно изследователски труда. Нейните статии за органозащитна терапия при хронично увреждане на бъбреците са в основата на клиничните препоръки за лечение на нефрологични патологии в целия свят. Тя е и почетен рецензент на световно известни нефрологични списания  - Peritoneal Dialysis International, Journal of Bidney Diseases.

Гостуването на специалист от подобен ранг в Бургас дава възможност не само на жителите на региона, но и на всички нуждаещи се български граждани да бъдат прегледани и консултирани по най-добрия възможен начин. Подобен шанс се отваря благодарение на политиката на Диализен център NephroLife, който бе създаден и отвори врати в морския град в средата на тази година. Супермодерното здравно заведение е построено и оборудвано изцяло с израелски инвестиции по последна дума на медицинската технология за хемодиализа. Появата на диализния център в Бургас изключително много облекчава нуждите на хиляди тежко болни, както и им дава най-компетентната и добра перспектива за здравно и животоспасяващо обслужване и подсигуряване.

На 14 декември 2019 г., събота, Диализният център кани гражданите на Бургас да посетят здравното заведение, за да се запознаят с възможностите, които предлага NephroLife.

Проф. д-р Талия Вайнщайн ще приема напълно безплатно пациенти на хемодиализа и в преддиализен стадий на 14 декември в Бургас. Това е жест към всички тежко страдащи от бъбречни проблеми в България.

За консултациите не са необходими направления от личните лекари.  Пациентите трябва да запишат час на тел: 056 / 555 - 588, 0800 11 881.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: