Нещо много хубаво и родолюбиво в бургаските детски градини

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:27 / 14.02.2017
2924
От 14-и до 17-и февруари във всички детски градини в община Бургас ще се проведат прояви, посветени на 180 години от рождението на Васил Левски и 3 март. Децата от предучилищните групи ще участват във викторината "Аз съм българче" и в открити уроци пред родители и гости. 

Първата проява в Седмицата на Васил Левски и Освобождението на България бе музикално-поетичният спектакъл "Времето е в нас и ние сме във времето", подготвен от децата от детска градина "Раковина" и техните учители. Детският празник "Аз съм българче" се провежда по предварително заявен график, като в инициативата ще се включат всички детски градини на територията на община Бургас. 

Всяка детска градина, включила се в "Аз съм българче", ще получи грамота за участие и награда. От детските заведения отправят покана към всички родители да присъстват на празника.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).