Неутрализираха наркодепо в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:37 / 27.10.2014
867
В резултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас със съдействието на служители от сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР - Бургас е неутрализирано наркодепо, разположено в къща на ул. «Капитан Петко войвода» № 46 в к-с «Меден рудник», обитавана от 39-годишния С.Т. Намерени и иззети са голямо количество наркотични вещества: амфетамин и метамфетамин. Задържан е и 27-годишният С.У. от Бургас, който пласирал наркотичните вещества. В него са намерени : 20 гр. метамфетамин и около 50 гр. марихуана.

Констатирано е, че С.У. получавал количествата наркотици от С.Т., като ги пласирал в изградена мрежа от консуматори. По данни на черния пазар 1 гр. амфетамин се търгува за 50 лв., като С.У. разбивал дозите на така наречените «десятки» / 1 / 10 част от грама/, които стрували средно по десет лева. Установени са множество консуматори, с които С.У. поддържал основно мобилна телефонна връзка. Наркотиците са предавани на ръка, а заплащането се осъществявало в брой. С.Т. и С.У. са задържани за срок от 72 часа, като предстои състав на Бургаския окръжен съд да гледа искането за вземане на постоянна мярка «задържане под стража».

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).