Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Нова изродщина потресе най-добрия град за живеене! Психар отрови десетки котета с антифриз до детска градина в "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:41 / 31.05.2017Коментари (10)23285
Поредна чудовищна жестокост потресе града, спечелил и тази година читателската класация за най-добър град за живеене. Десетки котки и техните малки бяха отровени с антифриз около 21-и блок в бургаския ж.к. "Лазур".

Това сигнализира пред Burgas24.bg Неда Недина от доброволческата организация "Милосърдни сърца", която снощи до късно се е борила да спаси поне част от животинчетата. Недина подчерта, че на метри от мястото, където е разпръсната отровата, има детска градина.

"Държавата на отровителите! Така ще станем печално известни по света! Тук институциите не правят нищо, а хората си решават "проблемите" като тровят бездомни животни! Ти оскотял и озлобен Българино! Защо очакваш да получиш надежда за добър живот, след като самия ти си прояден от омраза! Беззащитните животни ли са ти най-страшният проблем", написаха на страницата си от "Милосърдни сърца".

"Бургас, ж.к. "Лазур", Блок 21. Това е адресът на поредното чудовище, отнело невинен живот! Защо бе!!! Нали уж ние сме най-развитите същества на тази планета! Някой като каже "да проявим човечност" и настръхвам! "Човек" отдавна вече се е превърнало в синоним на Зло! Да подадеш отрова ,после да гледаш как беззащитни телца се гърчат и умират в агония и да се наречеш с гордост Човек... На отровителите ще кажем едно! Няма да оставим нещата така! Ще сезираме всички органи и ще се борим виновникът да бъде открит и съден! Това трябва да спре", категорични са от организацията.

Наскоро Вили Христова от Центъра за психично здраве - Бургас разкри, че 18 000 са регистрираните психичноболни в Бургас, но едва 10 000 от тях са минали през миналата година за преглед. За останалите няма данни и не се знае състоянието им. Те се разхождат между нас, представлявайки заплаха за околните, а на нас не ни остава нищо друго, осен да четем за "подвизите" на поредния психопат. И да се питаме кога най-после институциите ще си свършат работата!

*В прикаченото видео можете да видите две от отровените котки. Едната от тях умира минути по-късно. Кадрите не са за хора със слаби сърца!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Zlatina Todorova 1
премахни филтъра

0
 
 
Нито сме най-добрия град за живеене, нито ще бъдем - за съжаление! Града е пълен със селяндури, психари, всякаква паплач от всички краища на областта и страната! Мега селяндури със самочувствие на бургазлии, но без грам интелект, дикция и правоговор! Първо трябва да изринем мякащата паплач! Психарите ще ги оздравим за кратко време, само да ни се даде свобода на действие!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евровизия 2024
Енергийна криза
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: