Новият бургаски милионер е пуснал печелившия фиш в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:02 / 24.09.2018
21997
Все още не е известен новият тото милионер, който снощи спечели джакпота в Тото 2  от над 7 млн. лв. Известен е обаче тото пунктът, където той е пуснал фиша си в бургаския квартал "Меден рудник".

Оказа се че това е "късметлийски" пункт, където и друг път са регистрирани големи печалби. През последните години тук са раздадени много награди. Само тук има раздадени четири автомобила от играта Втори тото шанс.

Величка от 13 години работи като касиер в тото пункт. "Това е един от печелившите тото пунктове в Бургас , много пъти от втори тото шанс са се падали леки автомобили и други парични печалби", разказва тя.

Тя е приела и печелившия фиш, но не може да си спомни от кого. Само за тази година това е вторият тото милионер за годината в Бургаско. Джакпот от над 1 млн. лв. падна тази пролет и в Царево.

Всички тръпнат в очакване на новия тото милионер.

Служителите в тото пункта съветват редовно да проверявате фишовете си, тъй като миналата седмица човек от Карнобат е спечелил 10 хил. лева, но е пропуснал 45-дневния срок, в който може да получи наградата си.

Източник: bTV

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).