Обрат: Веселина завлякла бореца срещу монополите Николай Димитров с 2500 лева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:19 / 04.01.2017
17445
Тази Веселина, за която прочетох във вашия сайт, ме завлече с близо 2500 лева. Тя има сериозни проблеми с алкохола и е стара познайница на полицията. Това заяви преди малко председателят на Асоциацията на малкия и среден бизнес в Бургас Николай Димитров, който в последните години се утвърди като най-големия борец срещу монополите.

След като прочел историите за Веселина Георгиева, които Burgas24.bg публикува вчера и днес, той се свърза с нашата медия, за да допълни картината с ново парченце от пъзела.

"В периода от 5-и до 10-и май миналата година взехме въпросната Веселина да помага в офиса, тъй като с жена ми Мая бяхме извън града. Преди това също беше идвала няколко пъти, за което сме й плащали с разходен касов ордер. Това, което се изискваше от нея, беше да сключва полици, да съставя отчети по сключените от нея полици и да ги предава със сумите. За този период тя ме завлече със сумата от 2460 лева, за което има заведено полицейско дознание. В полицията тя си призна, че е откраднала 800 лева от сключените полици - включително и 300 лева, които й бях дал за моята лична полица", подробно разказа бизнесменът пред наш репортер.

За да няма проблем със застрахователните компании и клиентите, Димитров е бил принуден да възстанови сумите за полиците от собствения си джоб. Двайсетина дни преди това Георгиева била с бившия си мъж, (когото вчера обвини пред Burgas24.bg, че я бие и малтретира) в пицария "Венеция" в ж.к. "Славейков", където сътворила грандиозен скандал. Двамата направили сметка от около 60 лева, като след това обвинили сервитьорката, че прибрала парите.

"Няма ден, в който да съм я виждал и да е била трезвена. Впоследствие разбрах от полицаите от 2-о РПУ за пиянските й изцепки и проблемния и характер. Двама от тях дори са я осъдили за причинени неимуществени вреди", завършва разказа си Николай Димитров.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
05.01.2018 Помните ли Веселина, която завлече Николай Димитров с пари? Все още няма образувано дело, вижте причината
04.01.2017 След сигнал на Burgas24.bg: Случаят на Веселина стигна до полицията! Ето какво се случи по-късно
03.01.2017 Покъртително: Вече 28 години тази бургазлийка живее в психотрилър! Вижте ужасите, на които я подлага мъжът й
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).