Община Бургас купува джип и пикап

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:15 / 30.07.2015
2502
Джип и пикап ще закупи Общината Бургас. Обществена поръчка за това е обявена на сайта на институцията, показа справка на Burgas24.bg. Возилата ще бъдат изплатени на лизинг, с продължителност 24 месеца.

Джипът ще бъде изпозлван за нуждите на Община Бургас, а пикапът от дирекция "Управление на кризи, обществен ред и сигурност" (УКОРС). "Нямаме автомобил, който да използваме при бедствия и аварии, затова решихме да закупим такъв. Както знаете миналата година три пъти бе обявено бедствено положение. Пикапът е необходим, за да действаме адекватно", посочи за Burgas24.bg Веселин Василев, директор на УКОРС.

С най-голяма тежест при търга ще бъде предложената цена. Прогнозната стойност за джипа не може да надхвърля 80 хил. лв. с ДДС, а на пикапа 55 000 лв. с ДДС. Обществената поръчка е включена в разчета за финансиране на капиталовите разходи на Община Бургас през 2015 г.

Кожен салон, регулируем волан по височина и дълбочина, щора за багажника, подгряване на предните седалки са част от екстрите, които е зададено да притежава джипът, който трябва да бъде с цвят металик.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).