Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Община Бургас обявява места за стаж по специалността за безработни младежи
Автор: Екип Burgas24.bg 13:04 / 20.08.2020Коментари (1)899
©
Община Бургас ще даде шанс на безработни младежи до 29 - годишна възраст да работят срещу заплащане и придобият професионален опит, трудови навици и практически умения, чрез стажуване и обучение по специалността или професията, която имат в структури на общинската администрация. Тази възможност идва по проект "Нова възможност за младежка заетост", финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Общината ще бъде работодател на младежите и ще им осигури заплата /минималната за страната/ и осигуровки по време на стажа, а опитът, който младежите ще придобият след това, ще им помогне успешно да намерят работа по професията.

Обучението в общинската администрация е за период от 6 месеца, а обявените места са седем в пет различни дирекции и отдели.

Дирекция "Здравеопазване, социални дейности и младежки политики" ще предостави 3 работни места - едно за Младши юрисконсулт с висше образование, степен Магистър и специалност "Право" и две за Младши експерт с висше образование, степен Бакалавър и специалности "Социални дейности", "Социална педагогика", "Специална педагогика", "Социален мениджмънт", "Педагогика", "Управление на човешките ресурси" и "Публична администрация".

Едно място е обявено в отдел "Превенции и младежка заетост". Изискваното образование е висше, степен Бакалавър и една от специалностите "Педагогика", "Социална педагогика", "Психология" или други в педагогическата, психологическата и социалната сфера.

В отдел "Строителство, озеленяване и енергийна ефективност" има две работни места. За там се търсят младежи с висше образование в специалности в техническата сфера като "Гражданско строителство", "Инженерни материали", "Индустриален мениджмънт" и "Системно инженерство".

Още едно място е отворено за младши експерт с висше образование, степен Бакалавър в специалностите "Педагогика", "Социална педагогика" и "Психология" за общинската Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Изискванията към младежите са да бъдат регистрирани в дирекция "Бюро по труда", да са на възраст до 29 години включително, да не участват в никаква форма на заетост /например да не работят по трудово/служебно правоотношение, независимо от вида му/, не осъществяват стопанска дейност като търговци по смисъла на Търговския закон, включително еднолични търговци, не са тютюнопроизводители/земеделски производители, да нямат договори за управление на търговски дружества, да нямат доходи от упражняване на занаят или свободна професия, нито доходи от извънтрудови правоотношения и не са изпълнители по договори за изработка/услуга, сключени по реда на ЗЗД.

Освен това те не трябва да участват в никакви форми на образование или обучение, включително редовни, вечерни, задочни и дистанционни форми на образование, както и всякакви видове професионални обучения и ключови компетентности.

Всички младежите, които проявяват интерес към посочените работни места и отговарят на изброените условия, следва да се обърнат към дирекция "Бюро по труда" в Бургас и да поискат насочване по заявката на Община Бургас по проект "Нова възможност за младежка заетост".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.08.2020 г.
0
 
 
Алчният кмет пак мисли схеми
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Великден 2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: