Община Бургас стартира инициативата "Жестомен"- онлайн курс за жестов език

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:10 / 24.06.2022
657
Община Бургас стартира инициативата "Жестомен“- онлайн курс за жестов език в партньорство с Борис Бъндев, участник в "България търси талант“, както и други обучетели от екипа на @straysheepofficial, Мари и Иво.

Курсът "Жестомен“ е продукт от екипната работа на млади бургазлии, участвали в третото издание на "Младежка академия за доброТворци“.

Класовете ще се провеждат онлайн през м. юли: вторник и четвъртък/петък, между 18 - 20ч., а през м. август ще има еднократно уикенд обучение на живо.

Крайната цел на жестомимичния ви творчески път, след преминаването на настоящия курс, ще бъде участието ви в публично събитие с превод на поема, стих, песен, хайку или нещо друго по Ваш избор.

През целия период ще имате възможността да общувате с менторите и лекторите чрез специална група, в която те ще споделят с вас записи от вашите лекции, както и допълнителни материали.

Курсът е безплатен, но преди започването му всеки приет кандидат ще декларира писмено своето съгласие да заплати стойността му при повече от 20% отсъствия и неучастие в заключителното мероприятие.

Крайният срок за кандидатстване е 01 юли 2022г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).