Общината пита бургазлии дали са съгласни да се изгради етажен паркинг на бул. "Демокрация“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:36 / 18.11.2019
1768
Още миналата година Община Бургас заяви готовността си да проектира и строи многоетажни паркинги, като по-ефективна мярка срещу увеличаващия се брой автомобили. Днес поставяме акцент върху терен в к-с "Братя Миладинови", на бул. "Демокрация", който не се намира в непосредствена близост до жилищни сгради. Става въпрос за неизползваема от години площадка пред сграда на Медицинския колеж. Според предварителните проучвания, там може да бъде построен многоетажен паркинг за около 220 автомобила.

Ако бургазлии подкрепят Общината, тя може да поиска терена от държавата, за да бъде използван само и единствено за посочената цел

От Община Бургас призовават, ако сте ЗА или ПРОТИВ, да се аргументирате се в кратък текст и да им го изпратете. Едната възможност е това да стане по електронна поща, на вниманието на Стефан Дубаров, директор на ЦАУ "Зора": s.dubarov@burgas.bg. Можете да представите мнението си и на хартиен носител в самото кметство "Зора", к-с "Лазур". Който и вариант да изберете, очакваме вашите писма до края на настоящата 2019 година, а в тях трябва да добавите име, адрес и контакти за обратна връзка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).