Общината ще се пробва да стопанисва "Атанасовска коса – 2"! Ще има ли зона за нудисти там?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:33 / 31.07.2018
5997
Общински съвет – Бургас позволи на Община Бургас да участва в процедура за безвъзмездно предоставяне от страна на Министерството на туризма или Министерски съвет на плаж "Атанасовска коса – 2", предаде репортер на Burgas24.bg.

Съветниците обаче не се съгласиха при отказ той да бъде даден безвъзмездно да бъдат отделени 40 хил. лева от бюджета на Община Бургас за 2019 г. за участие в процедура по предоставяне под наем или концесия на плажната ивица.

Друго предложение на общинския съветник Живко Табаков - на ивицата да се обособят нудистки, "Евин" и "Адамов" плажове също бе отхвърлено.

"Развитието на Бургас е в посока "Сарафово" - направихме велоалея, укрепваме брега. Говорим за развитие на туризма и за потенциала на Солниците. Единствената ни рана е, че плажът там не е стопанисван. Няма никакви санитарно-хигиенни условия. Предложението ми е с две възможности – първо да я стопанисваме безвъзмездно. Второ - ако ни откажат, да отделим 40 хил. лв. за участие в концесия", каза по време на дебатите Табаков.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).