Обявиха кои ще са българските участници на SPICE Music festival

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
13:13 / 02.04.2019
1975
Стартиралите кариерата си през 90-те групи "Ъпсурт" и "Deep zone project" ще са българските изпълнители на новия музикален фестивал SPICE Music festival. Те ще излязат на сцената съответно на 9 и 10 август. Това издаде днес Николай Тодоров, организатор на събитието, предаде репортер на Burags24.bg.

Паралелно с музикалния фестивал ще бъде организиран  и Street food & Art Festival, който ще се проведе в дните от 7 до 11 август. "В Бургас ще бъдат събрани едни от най-атрактивните майстори на улична храна. Ще бъде разположена сцена, на която ще се представят най-популярните влогъри, блогъри, артисти и музиканти. Ще има лятно кино с прожекции на кулинарни филми", добави Тодоров.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят, чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни, на ястия и специалитети от различни държави, като Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и т.н.

Сред поканените да се включи във феста е актьорът Филип Аврамов – Фицата. Той ще се представи   в различно амплоа – като музикант заедно с групата си "Джинджифил". Освен това ще излезе на сцената на Street food & Art Festival, за да демонстрира своите кулинарни умения. Специален участник във феста е и любимецът на децата Бате Енчо. Той ще се превъплъти като самурай, а след това ще изненада всичко с японски специалитети.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).