Обявиха конкурс за млади илюстратори

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:30 / 16.11.2020
897
Община Бургас отправя поредно интересно предизвикателство към своите млади жители - учениците и студентите до 29-годишна възраст, да се включат в конкурса "Бургас харесва младите илюстратори". Той е своеобразно продължение на първия конкурс "Бургас харесва младите преводачи" за превод на народна приказка или изписване на авторски разказ, провел в края на септември по повод Европейския ден на езиците.

Творците, които мислят, че са добри в рисуването и искат да развихрят въображението си, могат да подават своите илюстрации тук.

Крайният срок за приемане на илюстрации от участниците е до 15 декември.

Илюстрациите ще бъдат оценявани от комисия с преподаватели от НХА - Филиал Бургас, а авторите на най-добрите от тях ще бъдат наградени подобаващо.

Освен това най-оригиналните и сполучливи илюстрации ще бъдат отпечатани в книжка, която ще събере народните приказки, участвали в предходния конкурс, в превод и в оригинал.

За линк към преведените народни приказки или написаните авторски разкази и подробните условия за участие и наградите, можете да следите събитието във Фейсбук страницата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).