Очаква ни дълъг БГ уикенд в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:29 / 02.09.2020
1210
Teen Boom Fest, Локум фест, джаз и фолклор ни очакват този уикенд в Бургас. Разнообразните събития са част от тематичния БГ уикенд, организиран от Община Бургас.

 С огромен интерес млади хора от цялата страна очакват първия по рода си Teen Boom Fest, който ще срещне публиката с най-актуалните български блогъри, влогъри, инфлуенсъри и звезди от музикалната сцена - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко и други.

Атрактивното събитие без аналог ще се проведе на 4 и 5 септември.

По същото време Графична база "Тодор Атанасов" ще е домакин на Локум Фест 2020 - Локумена революция. Това музикално събитие ще предложи забава с настолни игри, седянки до зори, благотворителна кауза, а самата сцена участниците ще изградят сами с доброволчески труд и помощ.

5 септември ще е денят с най-много партита в бургаските клубове. Пивоварната Metalhead в парк "Минерални бани" ви кани на БГ Парти с DJ Ryaz, който е подготвил дълъг плейлист с най-доброто от българската музика. Всички плажни барове ще работят на пълни обороти, а HashtagPAVILION ще добави към програмата си стендъп шоу с Устата.

Ще отдадем дължимото и на традициите. На 6.09 ще се хванем на Голямото хоро на Бургас, защото "Съединението прави силата". От 11:30 часа на площад "А. Сиреков" (пред сградата на Община Бургас) Ансамбъл "Странджа" ще зарадват любителите на фолклора с концерт, в който ще участва и самата публика. В празничния ден Историческата експозиция на Бургаския музей ще бъде отворена с вход свободен. Тя се намира на улица "Лермонтов" 31 и представя историята на града от праисторията до наши дни.

Дългият уикенд ще завърши на 7 септември с последното събитие от "Джаз в Бургас". Концерт на Ангел Заберски Биг Бенд ще зарадва меломаните на откритата сцена в Експозиционен център "Флора". Началото е в 20:00 ч., а билети се продават на касата на Часовника.

Използвайте за ориентация интерактивната карта с всички включени точки и събития за БГ уикенда в Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).