Омбудсманът на Бургас ще приема жалби само по електронен път

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:51 / 17.03.2020
712
Кабинетът на обществения посредник на Община Бургас Тодор Стамболиев ще приема жалби само по електронен път на email: ombudsman@burgas.bg, както и на телефони 056/846042 и 056/846037. Ще бъде отговорено на всички и в срок, съобщиха от там.

"Моля, предвид положението, в което се намираме да не изпадаме в дребнотемие и битовизми. Не е време да ругаем само защото клоните на дърветата пред терасата ни не са окастрени навреме. Наясно съм с усилията, които се полагат от кмета на Община Бургас и целия кризисен щаб за ограничаване на възможностите за зараза, повярвайте ми. Време е за отговорно поведение и самодисциплина, за грижа към себе си и околните. Всеки от нас трябва да намери своя смисъл да го направи и колкото по-рано го осъзнае толкова по-добре. Спазването на обявените ограничителни мерки не е самоцел. Примерът, който с поведението си дават възрастните хора към внуците си и родителите към децата си, е еднакво важен. Не напускайте домовете си безпричинно,само защото навън е слънчево и времето предразполага към разходка. Предстоят ни още много слънчеви дни! Нека ги усетим всички", призова общественият посредник на Община Бургас Тодор Стамболиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).