Определиха комисия, която ще избира девиз на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:24 / 30.09.2014
789
Временна комисия, която ще организира следващите 6 месеца проучването на общественото мнение за избор на девиз на Община Бургас ще бъде сформирана в най-скоро време. Това решение приеха днес общинските съветници с 29 гласа "за" и 6 "против", предаде Burgas24.bg.

Комисията ще бъде съставена от 15 члена, от които 7 общински съветници и 4 представители на общинска администрация, определени със заповед на кмета на Община Бургас, както и 4 обществено значими граждани. Неминуемият спор се разрази около определението "значими" граждани.

Г-н Карагьозов изясни, че хората, които ще създадат този девиз трябва да имат отношение към думите и те в никакъв случай да не бъдат политизирани!

И в никакъв случай това да не се случи в интернет-пространството, където скоро станахме свидетели на това, как личността на Хр. Стоичков бе определена като по-значима от тази на Васил Левски.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Невиждана опашка се изви на "Тройката"!
НСИ с важна новина за детската престъпност в Бургаско
Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14 май в Бургас
Бургас е предупреден за утре!
Голямо отличие за Община Бургас
Мотоциклетист попадна в болница след инцидент в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).