Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
От НФСБ скочиха и срещу Маджарова по време на сесията на ОбС
Автор: Екип Burgas24.bg 11:11 / 29.03.2012Коментари (3)1025
© Burgas24.bg
След близо един час дебати със за - 37, против-2, въздържали се - 4, местният парламент прие докладната записка за сключване на договор за предоставяне на нуждите на Детска млечна кухня на помещения, част от база за приготвяне на храна в сграда, собственост на "Хляб и хлебни изделия" ООД- Бургас в зона "А" в к-с "Меден рудник".

В зала "Георги Баев" в КЦ ‘Морско казино" отново духовете се разбуниха от изказвания на общинските съветници от НФСБ по време на обсъждането на точка 41 от дневния ред Георги Дражев от НФСБ каза, че за 630 кв.м. за реконструкция са много отпуснатите милион и 330 хил. лева.

"Вие храните детските градини и училищата с някакви закуски", каза Дражев. Председателят на ОбС Снежина Маджарова отправи предупреждение към Георги Дражев от НФСБ, че ще го накаже, тъй като се отклонява от темата. Това предизвика недоволство у местните избраници от НФСБ и доведе до закана от страна на Маджарова, че ще ги изгони от залата. Валентин Касабов от НФСБ каза, че заседанието се води тенденциозно и неравномерно. Снежина Маджарова заяви, че много внимателно слуша винаги.

"Изказванията ви винаги са еднакви. Вие желаете винаги да се стига до конфликти. Прилагам всички мерки предвидени в правилника. Престанете да ми правите забележи как водя заседанието, които се излъчват по вашата телевизия", каза председателят.

Маджарова цитира члена приет в правилника за работа на предишния ОбС, предложен от бившия общински съветник Валери Симеонов. Евгений Мосинов от БСП каза, че групата общински съветници от БСП ще подкрепи докладната записка. Той предложи да се избегне думата наем от договора.

Съветниците преминаха към следващата точка от дневния ред, входирана от Евгений Мосинов от БСП, за вземане на решение на преговори за придобиване на дялове от капитала на търговско дружество "Медицински център за спортна медицина и рехабилитация Черноморец" ЕООД.

Източник: Радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.03.2012 г.
0
 
 
Ами като си задръстен ,вземи се гръмни. Това ли вие демокрацията , да не чуете и друго мнение. Ето един стабилен юрист като Мосинов и той напусна заседанието.Тези папагали надминаха мистър 10% процента. Безсрамници.
+1
 
 
Тези от НФСБ са толкова противни,че нито мога да ги гледам,нито да ги слушам.Както и цялата СКАТ тв.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: