Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
От СЕК представиха още трима кандидати за общински съветници
Автор: Иван Сотиров 15:38 / 04.09.2019Коментари (0)1435
©
"Хората от нашата листа са избрали да останат, да инвестират и да се борят за развитието на Бургас, вместо да заминат в чужбина. Те могат ясно да дефинират проблемите на бургазлии и на малкия и среден бизнес. Те имат реални решения и са готови да работят за осъществяването им. Техните предложения са в основата на програмата на ПП СЕК за предстоящия вот, а не сухи документи от външни експерти“.

Това заяви зам.председателят на "Средна европейска класа“  - Константин Бачийски при обявяването на още трима кандидати за общински съветници от листата на партията. Те са обществено активни и успешни представители на малкия и среден бизнес в града.

Ончо Бахчеджиян, който до момента не е бил обвързван с политически проекти, сподели че е решил да се включи в листата, заради работата на Бачийски като общински съветник. Като пример, кандидатът посочи, приноса на Бачийски с намаляването на такса "смет“ за фирмите с близо 50%.  Ончо Бахчеджиян от години живее в Маринка, но продължава да развива своя малък бизнес в Бургас. Готов е да работи за създаване на стимули за изрядните фирми, за подобряване на връзката между местната администрация, образованието и бизнеса, както и за селището си. Дългосрочно подпомага социално слаби възпитаници на Гимназията по механотехника в Бургас, която е завършил.

За подобряване на комуникацията между кметствата и общинска администрация ще работи строителният предприемач Николай Богов. Той е създал домове за стотици семейства в Бургас. Богов застава до Константин Бачийски, заради инициативите му в ОбС, които са довели до ползи за бизнеса и заради цялостната му мащабна визия за развитието на Бургас. 

Той посочи като порок на администрацията, тромавите процедури в Общината. "Времето, необходимо да се извадят всички строителни документи за стартиране на един строеж, е по-дълго като период от самото строителство. Трябва съкращаване на административните срокове за издаване на разрешителни, удостоверения и други необходими документи, свързани с реализирането на даден проект“, каза Богов.

Стоян Царев е част от партия СЕК от създаването й и по думите на Константин Бачийски,  е работел по много казуси в защита на обществените интереси. Той успешно е управлявал туристически обекти и заведения, а през последните 10 години е един от малцината в сферата на производството в Бургас.

"Мисля, че сега е важно да работим за подобряване на комуникацията между дребния и средния бизнес и община Бургас. Време е администрацията да не налага само контрол над производителите, а да им съдейства за представяне на международни форуми и изложения, от което ще печели и местната власт, и инвеститорите в града“, каза Царев.

Константин Бачийски, припомни че приоритетна цел на Средна европейска класа и в частност негова лична кауза е развитието на местната икономика.

"Всички личности, включени в лисата са експерти в различни области, но най-вече хора с крайна цел -  да задържим активните хора в Бургас и да върнем част от вече напусналите. Основната причина да ги няма днес, не са улици и градинки, а заплащането и реализацията им. Ето защо всички проекти, които развиваме са основно свързани с местната икономика“, каза още Бачийски.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: