От плажа на Доган наглеят към хората с увреждания: Искате ли душ кабини и сауна в тоалетните?

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (5)
14:20 / 29.06.2018
24120
За изключително арогантно поведение от хората, стопанисващи красивия плаж "Росенец“ сигнализира Грета Аспарухова. Ексклузивно пред камерата на Burgas24.bg бургазлийката разказа за отношението, на което са били подложени тя и комисията, назначена да провери доколко достъпни са плажовете за хора с увреждания.

Както съобщихме преди няколко месеца, за концесионер на райското кътче "Росецен-Север“, любимо на стотици бургазлии, бе избрана "Хермес Солар“ ООД - фирмата, която е собственик на сарая на Ахмед Доган.

"Днес с комисията, назначена от община Бургас да инспектира достъпни ли са плажовете за хората с увреждания, отидохме да проверим и последния плаж – "Росенец-Север“. Миналия петък нямаше възможност да се извърши проверката, затова от плажа лично ни поканиха днес“, започва разказа си Грета Аспарухова.

По думите й, жена на име Снежана Карова, заемаща управленски пост, е посрещнала проверяващите с грубо и арогантно поведение.

"Когато я попитах дали има тоалетни с достъп за хора с увреждания, тя се обърна към мен с въпроса дали вътре трябва да има бойлер с душ кабина и сауна и какви екстри искам да има в тоалетната. През цялото време повишаваше тон на всички, които бяхме там. Според мен плаж "Росенец“ няма да е достъпен за хора с увреждания. Освен комисията, с нас имаше и полицаи, които могат да потвърдят думите ми. Те също бяха възмутени и смятат да представят случката на кмета Димитър Николов“, разказа още бургазлийката.

Burgas24.bg предоставя на засегнатите страни правото на отговор!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).