От полицията съобщиха каква е причината за смъртта на Пламен от "Меден рудник"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:31 / 17.01.2022
4176
41-годишният Пламен от к-с “Меден рудник", който бе намерен мъртъв след междусъседски скандал, е почнал от белодробна емболия. Това е доказала аутопсията, извършена в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас, научи Burgas24.bg.

Както съобщихме вчера около 19.20 ч. в Четвърто районно управление – Бургас е получено съобщение за починал мъж във вх. 3 на бл. 80 в к-с "Меден Рудник". Полицаите установили, че трупът е на Пламен, живеещ на втория етаж във входа, който около 18.00 ч. присъствал на домово събрание. На сбирката между него и 45-годишния съсед от първия етаж възникнал скандал. Двамата излезли на улицата, където се сборичкали. Техни съседи ги разтървали и Пламен се качил в апартамента си, където на отворена входна врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си. След около 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжът да лежи по лице в коридора на апартамента и главата му да е на прага на входната врата.

Извършен е оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и е обходен района за установяване камери за видеонаблюдение. 45-годишният съсед на починалия, с когото същият влязъл в пререкание и сбиване на домовото събрание, е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).