Откриха издирваната Ева в бургаско кафене

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:22 / 29.12.2014
1595
В резултат на полицейските действия на служители от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас по отношение издирването на 19-годишната Ева Бранимирова Чолакова, напуснала дома си в с. Черно море на 21.12.т.г., е констатирано, че същата се намира на територията на Бургас - град. Това съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Данните, че е възможно да пребивава в Старозагорската ромска махала не са потвърдени, въпреки активните оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на ОДМВР - Стара Загора, поради което усилията по откриване местонахождението на младото момиче се насочват на територията на Бургаски регион. Ангажирани са множество полицейски служители от различни звена, като е установено, че изчезването на Ева Чолакова е уговорено предварително с неин приятел. Това обяснява и облеклото й по време на напускането на къщата й - домашни дрехи и чехли.

Ева Чолакова е открита в бургаско кафене, разположено в Централната част на Бургас, като същата е предадена на близките й.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).