Отличават най-добрите архитекти на годишните награди "Архитектон“

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:17 / 22.02.2019
1278
Съюзът на архитектите в България за поредна година организира традиционния за бранша конкурс "Архитектон", съобщават от бургаската структура на организацията.

Той цели да представи реализации на амбициозни архитекти, творящи в България и чужбина. Победителят ще бъде награден на тържествена церемония с парична награда, грамота и специално изработена за случая статуетка от скулптора проф. Валентин Старчев.

Кандидатури на участници в конкурса се приемат до 28 февруари. Награждаването на победителите ще се проведе на 17 март в ЦДА.

САБ е продължител на творческите традиции и приемник на Българското техническо дружество (основано през 1885 г.) и правоприемник на Българското инженерно-архитектно дружество (основано 1893 г.), на Дружеството на българските архитекти (основано 1926г.), на Съюза на българските инженери и архитекти (основан 1937г.) и на Научно-техническия съюз (за периода от основаването му 1949 до 1965г.) - по отношение дейността на Дружество "Архитектура".

САБ е член на Международния съюз на архитектите (UIA).

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).