Отлични резултати за бургаските полицаи на Републиканско първенство по плуване за служители на МВР

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:50 / 04.07.2022
1225
Първо място в крайното комплексно класиране в приключилото преди дни в Кранево Републиканско първенство по плуване за служители на МВР, завоюва отборът на Бургаската полицейска дирекция, воден от старши полицай Кирил Ватев от Второ Районно управление – Бургас.

В отбора участваха 11 служители на ОДМВР – Бургас от различни структурни звена / шестима мъже и пет жени/, които бяха отличени с общо 43 медала, с един в повече от миналата година.

След изключително оспорвани стартове, шампиони станаха представителите на Спортен клуб "Свети Никола" при ОДМВР – Бургас с 402 точки, на второ място остана отбора на СДВР – с 389 точки, а на трето – Академия на МВР с 326 точки.

В Републиканското първенство по плуване за служители на МВР на 50 – метров открит басейн се включиха : младши инспектор Кирил Ватев от Второ РУ – Бургас, младши експерт Петко Жерков от сектор БНТЛ при ОДМВР – Бургас, инспектор Добрин Илиев от РУ – Поморие, инспектор Любомир Борисов от Първо РУ – Бургас, инспектор Ивайло Стоянов от РУ – Поморие, младши инспектор Станислав Тодоров от ГПУ – Бургас, инспектор Мариета Варсанова - Димитрова – старши разследващ полицай от отдел "Разследване" при ОДМВР – Бургас, главния юрисконсулт на ОДМВР – Бургас Ана Димчева, главния юрисконсулт на отдел "Административен" към ОДМВР – Бургас – Райна Желязкова, младши инспектор Мая Карапачова от ГПУ Летище – Бургас и младши специалиста в сектор КИС – Деляна Махерова.

Талисманът на отбора 5 годишната Далия Жеркова с гордост носеше спечелената купа, като си пожела и в следващото състезание, бургазлии отново да завоюват престижната титла.

Републиканско първенство по плуване за служители на МВР се организира от "Спортна асоциация – МВР", като в него участваха 52 състезатели от 7 спортни клуба – членове на Асоциацията. Състезанието бе открито от инспектор Симеон Гугалов – член на Управителния съвет на "Спортна асоциация на МВР", а наградите за призьорите в оспорваното състезание бяха връчени от генералния секретар на "Спортна асоциация на МВР" и директор на Центъра за бойна подготовка и спорт на МВР – Чавдар Атанасов и Симеон Гугалов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).