Отложената прожекция на филма "Вездесъщият" може да гледате на 21 юли в "Акве Калиде“

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
15:58 / 15.07.2019
1320
Вълнуваща звездна вечер се очертава неделната, 21 юли, в ТК "Акве Калиде". Първата от поредица летни прожекции ще започне в 21:30 часа на амфитеатъра на туристическия комплекс с интригуващото заглавие на българската продукция "Вездесъщият".

Филмът е с пет награди от най-престижния фестивал на българския игрален филм "Златна роза". Награда за най-добра мъжка роля печели Велислав Павлов, известен ни и от сериала "Откраднат живот", а най-добра женска роля е присъдена на Теодора Духовникова.

В лентата участват още Весела Бабинова, Михаил Мутафов, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Ирмена Чичикова и Борис Луканов. На прожекцията ще гостува Тони Минасян, който ще се срещне със зрителите в 21:00 часа.

Специално за лятното кино на амфитеатъра в Акве Калиде ще бъде изграден голям екран, а Бургасбус ще осигури извънреден курс на градски автобус №3, след края на прожекцията - 23:30 часа.

Таксата за вход е 5 лв. и е въведена с цел да осигури място на всеки зрител. Билети може да закупите от ТК "Акве Калиде", ТИЦ - Часовника, Автогара юг, Магазия 1.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).