Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Палава бургаска бизнесдама влиза в затвора заради любовна афера!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:12 / 09.03.2014Коментари (1)2895
©
Фатален любовен триъгълник изпрати зад решетките бургаска бизнесдама, а съпругът й се озова без пукната стотинка и с източена фирма. Любовната афера влезе в Бургаския районен съд, след като стана ясно, че невярната 40-годишна Евелина е източила цялото състояние на 62-годишния си съпруг Георги Стоянов и го е оставила по бели гащи! Палавата булка отива за 4 години и половина в затвора, реши съдът. Ева Павлова се готви да я обжалва, като пледира "невинна" пред окръжната инстанция.

След безпрецедентната афера Георги и Ева вече са разведени. Бившите съпрузи продължават да се срещат очи в очи в съдебната зала, но вече като смъртни врагове.

Невръстният им син изживява болезнено драмата с раздялата на родителите си и грозните скандали. Хлапето още не знае, че майка му е осъдена ефективно на затвор.

62-годишният Георги Стоянов още не може да повярва какво му се е случило. Доскоро се радвал на щастлив брак и сплотено семейство. Имал до себе си млада и хубава жена, която го дарила с наследник. По професия мъжът е корабен механик и вадел добри пари. От дълги години пътувал под чужд флаг и получавал над 8000 долара заплата като шеф механик на борда. 

Отделно в Бургас въртял и печеливш частен бизнес с фирмата си "Джи Ес Трейдинг" ООД. Тъй като бил непрекъснато на рейс в океана, той оставил съпругата си да върти фамилния бизнес. Дал й генерални пълномощия и й имал пълно доверие.

Когато отсъствал, тя управлявала компанията и се разпореждала с финансите. Фирмата им се занимавала с химическо чистене, имала и обществена пералня близо до бургаския завод "Елкабел".

Всичко вървяло по мед и масло, а семейството живеело на широка нога със завиден стандарт. Проблемите започнали преди няколко години, когато морякът хванал половинката си в изневяра.

В дома им започнали непрестанни скандали. Стигало се и до бой, твърдят близки на семейството. 

"Гошо е голям добряк, душата му с памук да извадиш! Гледаше Ева и детето като писани яйца! Нищо не им липсваше. Тя имаше какво си пожелае - като истинска принцеса - нови коли, маркови дрехи, почивки, ходеше окичена с килограм злато!... Но започна да му кръшка. Хвана си по-млад любовник", разказаха приятелите им.

Георги нямал никакво желание да се занимава с пералния бизнес, но угодил на капризите на жена си, за да й създаде работа и самочувствие. Инвестирал огромни средства, докато разработи фирмата. Няколко години наливал моряшките си заплати в пералнята, само и само жена му да е доволна.

Когато морският вълк разбрал, че докато е на рейс, половинката му дели брачното ложе с други, побеснял. След година на тежки скандали двамата си оправили отношенията. Докато Георги си мислел, че най-страшната буря е отминала, изведнъж му се стоварил неподозиран удар, който го сринал и психически и финансово - семейната пералня се оказала източена и без никакви активи! А самият той се оказал отново замесен в любовен триъгълник в ролята на рогоносец.

Докато бил на поредния си презокеански рейс, съпругата му Ева разпродала зад гърба му цялата техника и оборудване от обществената им пералня. С изричен договор тя прехвърлила всички перални и сушилни машини, каландрите, количките и дори смукателната инсталация на фирмата "КОСМОВ-666" ЕООД. Новият собственик на имуществото станал 47-годишният Дико Космов. Свидетели разкриха в съдебната зала, че именно той е третият в любовния триъгълник

Бизнесменът притежава оборотен автосервиз, занимава се и с товарни превози. По документи той изкупил от любимата си Ева пералната техника за 66 000 лв. С друга сделка моряшката жена му прехвърлила срещу 20 400 лв. два товарни автомобила, също собственост на фирмата на мъжа й.

Разследващите са установили, че тя е свила и още 5322 лв. от оборотните пари във фирмената каса. Всичко това бизнесдамата свършила през лятото на 2008 година, докато мъжът й Георги плавал на кораб в другия край на света.

Кой е измислил цялата схема с прехвърлянето, така и не стана ясно, но "мозъкът", замислил операцията, предвидил как Ева ще запази за себе си цялото имущество. Няколко дни след "продажбата", приятелската фирма "КОСМОВ-666" препродала всички машини и автомобили обратно на бизнес дамата. Този път обаче тя станала едноличен собственик на скъпите машини и коли чрез новата си лична фирма "Ева Трейд" ООД.

След като изкупила фиктивно мъжовото си имущество, Ева Павлова продължила да върти сама пералния бизнес. По нейна молба тя била освободена от ръководството на "Джи Ес Трейдинг", а бившият й съпруг станал управител. Когато и последните документи били разписани, съпругът Георги започнал да се съмнява, че нещо не е наред. 

След като се върнал от рейс през месец юни 2008 г., той посетил пералното стопанство, за да види как върви търговията. Служителите там обаче категорично отказали да го пуснат вътре. На място заварил и жена си, която в прав текст му заявила, че вече няма никаква собственост във фирмата.

Вбесеният моряк вдигнал чутовен скандал и хукнал да гони жена си. Тя се заключила в офиса и повикала полиция. Когато пристигнали ченгетата, Ева се легитимирала като единствен собственик на пералнята и обявила, че съпругът й няма и половин процент от фирмата. 

Тя извадила цяла папка с документи, които доказвали, че помещението вече не се стопанисва от фирмата на съпруга й. Чак тогава морякът Георги разбрал, че е изигран тотално и че дружеството му вече е кухо. На човека не му останало нищо друго, освен да подаде жалба в прокуратурата за измама срещу... собствената си жена! Скоро след това той пък получил логично и очаквано призовка за развод.

След тежко и дълго разследване, и при разтрогнат вече брак, Ева Павлова се изправи на подсъдимата скамейка по обвинение в злоупотреба със служебно положение. Цели 5 години след любовно-финансовия екшън районният съд в Бургас призна бизнесдамата за виновна и я наказа със затвор за 4 години и 6 месеца. 

Освен това съдът постанови тя да заплати на бившия си съпруг обезщетение от 91 722 лв. за причинените на дружеството му имуществени вреди от непозволено увреждане вследствие на извършеното престъпление, ведно със законната лихва. 

Темида лиши Павлова от право да представлява и управлява фирма, както и да изпълнява материално-отчетническа дейност за срок от 7 години. Районните магистрати постановиха да бъде конфискувано част от имуществото на подсъдимата, представляващо уставния капитал на новата й фирма "Ева Трейд" ЕООД, в размер на 5000 лв.

Ева Павлова обаче се кани да обжалва. Тя твърди, че е продала имуществото със знанието на мъжа си. Той обаче не могъл да преглътне изневярата й и затова я натопил, кълне се бизнес дамата.

Макар и с невлязла в сила присъда Павлова демонстрира щастлива интимна връзка с нов мъж до себе си. Само преди 6 месеца влюбените изкарали незабравима ваканция в Рим заедно с детето на Ева от брака й с Георги...

Източник: БЛИЦ









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.03.2014 г.
0
 
 
Освен нагла куРв@, какво да кажеш.. Поне да беше красива, та да се замисли човек и да 'хлътне', ами то... Нищо, 4 години ще и направят 'о'->'О'
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: