Павел Маринов бе отличен с почетния знак на БЧК

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:34 / 17.02.2015
963
На проведеното на 17.02. 2015 г. общо отчетно събрание на Областния съвет на Българския червен кръст - Бургас в зала Компас на Интерхотел България председателят на БЧК Христо Григоров, връчи на Павел Маринов, ексобластен управител на област Бургас почетен знак на БЧК в знак на признание и като благодарност за заслугите му за подпомагане процеса на изграждане на Национален център за водно спасяване в Созопол.

Павел Маринов благодари сърдечно за оказаното му внимание и подчерта благородната мисия на БЧК в работата на организацията за подпомагане на държавата в нейните хуманитарни дейности по опазване и укрепване здравето на населението, при предоставяне на хуманитарни помощи при природни бедствия и наводнения, при бедствия от технологичен характер, аварии, катастрофи и кризи.

В своето слово пред присъстващите Павел Маринов подчерта, че възприема това високо отличие не само като знак на внимание към него самия, но и като израз на признание за добрата работа на ръководения от него екип по време на мандата му. Той сподели, че е бил приятно изненадан от отличната дейност на Областния съвет на БЧК - Бургас с органите на местна власт и на областната администрация, както самостоятелно така и при всички съвместни инициативи на организацията с органите на гражданска защита и при подготовката на формирования за първа помощ. В трудни моменти, каза Павел Маринов, дори когато държавата понякога е отсъствала БЧК неизменно е била на своя пост, както по време на бедствията, така и по време на бежанския поток от имигранти и при различни други критични ситуации.

В заключение той пожела спорна работа и в бъдеще на областната структура на БЧК в Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Община Бургас подписа споразумение с УАСГ
Пиян към продавачка: Защо не вземеш да ми врътнеш една… Какво пос...
Станимир Апостолов, зам.-кмет на Бургас открива конференцията Dig...
Бургазлии се възмутиха от състоянието на детска площадка в център...
Скръбна вест: Почина уважаван бургаски лекар
Випуск 2024 на ППМГ отпразнува завършването си с интересен спекта...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).