Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Пазете се от тази жена! Лъже, че е болна от рак, за да скубе пари от хората
Автор: Екип Burgas24.bg 14:19 / 27.10.2016Коментари (2)14610
Да лъжеш безочливо, за да събудиш съжалението на хората... да свириш по най-тънката струна на състраданието с цел собствената си облага... това е начин на живот за Теодора Пенчева. Наглата бургазлийка, подвизаваща се във Фейсбук с псевдонима Ирония Идиотова в продължение на дълго време лъже, че има тежко онкологично заболяване, за да прибира пари от милостиви хора. За скандалния случай ни сигнализира читател на Burgas24.bg - един от десетките опарени от лъжите на Теодора.

По думите му, драматичните сценарии, които съчинява шарлатанката, са безброй - както и диагнозите, които тя сама си поставя - от рак, през пневмония, инфаркт, та чак до бъбречно заболяване. Сумите, които прибира от наивници, не са големи - от 20 до 200 лева, но събрани от много места правят една добра "заплата".

Друг коз, на който Теодора Пенчева разчита, са двете й дечица, които тя безскрупулно намесва в милозливите си истории. Те често гладували, нямали и къшей хляб, понеже заради поредната терапия на мама, семейният бюджет бил на червено.

Като всяка изпечена измамница, често сменя телефонния си номер, за да бъде невъзможно да бъде открита, тъй като "тежко болната" пари на заем само взима, но не връща.

"Нали разбираш, че една лъжа води след себе си втора, трета, пета. Фактът, че си тарикатка на дребно и харчиш пари, които са ти дадени от хората, защото смятат, че са за да се лекуваш от безбройни, разнообразни ракови заболявания, е не просто гнусен, а не знам какъв. В Бургас има поне дузина, които са ти помагали безкористно за "лечения" и "терапии". А като нищо ще се окажат поне двайсет. Само че ще трябва да измислиш някакъв нов сценарий да скубеш с дребни и не толкова дребни суми хората, които те смятат за човек на смъртно ложе едва ли не. Тоя с рака на гърдата, бъбрека, костите, вече се изтърка. Чувам, че в момента ти събират пари за лечение на поредния рак. Надявам се да не е вярно. А ако е - дано осъзнаеш, че някъде точно в момента има човек, който наистина умира от такава диагноза", написа днес една от многото подлъгали се по драматичните истории на Идиотова.

Burgas24.bg научи, че измамницата вече е предадена на Прокуратурата.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivanca Ganeva
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:
Пожар в Айтос
09:09 / 28.03.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: