Пернишка група краде странични огледала на коли в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:24 / 24.11.2014
1586
В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е задържан криминално проявения И.И., 37-годишен от Перник, който заедно със съучастниците си: С.К., 27-годишен и А.А., 27-годишна, и двамата от Перник, са извършители на следните криминални посегателства :

- кражба на страничните огледала на л.а. «БМВ 320», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Морска» № 24, осъществена на 19.11.т.г. Стойността на откраднатите вещи е за сумата от около 660 лв.
- кражба на страничните огледала на л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Морска» № 25, осъществена на 19.11.т.г. Стойността на откраднатите вещи е за сумата от около 400 лв.
- кражба на дясното странично огледало на джип «Мазда СХ 5», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Славянска» № 29, осъществена на 19.11.т.г. Стойността на откраднатата вещ е за сумата от около 1 530 лв.
- кражба на страничните огледала на л.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Славянска» № 42, осъществена на 19.11.т.г. Стойността на откраднатите вещи е за сумата от около 2 500 лв.
- кражба на двете странични огледала на л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Софроний» № 18, осъществена на 19/20.11.т.г. Стойността на откраднатите вещи е за сумата от около 900 лв.
- изтръгване и счупване на двете странични огледала на л.а. «Порше Кайен», бургаска регистрация, паркиран на ул. «Екзарх Йосиф» № 9, осъществено на 20.11.т.г. След изтръгването огледалата са оставени на земята до гумите автомобила. Стойността на щетата е в процес на установяване.

Констатирано е, че основен пряк извършител на кражбите е И.И., като той и неговите съучастници се придвижвали с л.а. «Мерцедес», с пернишка регистрация. При извършения оглед на лекия автомобил са намерени пет комплекта странични автомобилни огледала за различни марки автомобили : «Мерцедес», «БМВ», «Фолксваген Пасат», «Мазда СХ 5» и «Опел Вектра». Лицата са задържани за срок до 24 ч. За издирване е обявен още един от съучастниците - Ц.Ф., 39-годишен, също от Перник. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).