"Петлите" отбелязват рождения си ден с 5 спектакъла

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:31 / 06.11.2017
1491
Най-новият спектакъл на Танцова Формация "Петлите" - "Циганката", пожъна голям успех на бургаска сцена. Талантливите момчета и момичета от групата ще направят няколко запомнящи се представления с този спектакъл.

Първото е на 16 ноември в Сунгурларе от 18,00 ч. Там те ще изиграят два пъти спектакъла си пред публиката. Няколко дни след това Петлите ще се готвят за рождения си ден, който тази година ще отпразнуват с публиката на Стара Загора на 21 ноември в Синдикалния дом от 18,00 ч. Представлението ще е с вход свободен. Два дни след рождения ден - на 23 ноември, заминават за Поморие, където ще имат две представления.

"Циганката" - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник. Такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да бъдем приятели, можем ли да я обичаме? Това са част от въпросите, които задава танцова формация "Петлите" в най-новия си спектакъл. Младо момиче - циганка, попада в танцова трупа с единственото желание да стигне до голямата сцена и да покаже своите умения. Още щом влиза в репетиционната зала усеща атмосферата на уют и топлина. Всички в залата се като едно семейство - щастливи и усмихнати! Малко по-късно обаче, момичето усеща, че е невидима за останалите - никой не я забелязва и не й обръща внимание. Когато всички отиват да празнуват рожден ден - никой не я кани да се присъедини към тях. Останала сама тя разбира, че само защото е с различен цвят на кожата не може да бъде една от тях... Да се откаже или да се бори в името на голямата си любов - танца... Ще се намери ли някой да я приеме такава каквато е... Ще види ли някой колко красива, магнетична, непокорна и изящна е всъщност... Отговорите на всички тези въпроси ще получите на финала на спектакъла! Режисьор на спектакъла е Станимир Карагьозов. Хореографията е на Десислава Скъкълова, Николай Парушев, Марияна Трифонова и Катя Йорданова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"
Огромна дупка дебне шофьорите на пътя Поморие – Бургас
Две автобусни линии в Бургас с извънредни курсове в празничната н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).