Пишеща машина "Мерцедес" и други конфискувани вещи пуска на търг НАП-Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:46 / 05.11.2015
1319
Музикален инструмент цитра, пишеща машина марка "Мерцедес" от началото на миналия век, картини с маслени бои върху платно, акварели, рисунки с туш и гравюри, са част от обявените за търг вещи от отдел "Държавни вземания" при териториалната дирекция на НАП Бургас. Продажбата ще бъде с тайно наддаване и е насрочена за 24 ноември.

Всеки, който желае да участва в търга, трябва да внесе депозит до 20 ноември. Вещите могат да бъдат разгледани във времето от 18-и до 20-и ноември. Сред тях са и старинни настолни часовници, изящни порцеланови съдове с обкови и орнаменти, както и декоративни метални чинии.

Цялата пратка е била конфискувана в полза на държавата от митническите власти на граничен пункт Малко Търново при преминаване на лице с българско гражданство, пътуващо от Германия за Турция. Причината за изземването е била недеклариране на вещите.

Повече информация за търга може да се получи от интернет страницата на Националната агенция за приходите на адрес www.nap.bg .

От началото на годината отдел "Държавни вземания" в ТД на НАП Бургас е внесъл в бюджета близо един милион лева от проведените досега 37 търга. Сред продажбите са 4 недвижими имота, 6 кг злато и 46 кг изделия със съдържание на сребро.

Отдел "Държавни вземания", уточняват от НАП Бургас, организира и реализира търгове само на стоки и вещи, които са отнети или конфискувани от митническите власти или съдебните органи в полза на държавата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).