Пиян ямболия сътвори невиждан екшън в Бургас! За финал заби юмрук на полицай!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:31 / 09.05.2018
12778
Пиян ямболия сътвори невиждан екшън в Бургас. Вчера  около 04.45 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е доведен криминално проявеният Д.К., 37-годишен от Ямбол, който два часа по-рано шофирал рисково лек автомобил "БМВ“, с бургаска регистрация, криволичейки по платното за движение в пътната отсечка от кръговото кръстовище на бул. "Стефан Стамболов“ в посока кръговото кръстовище край сградата на сектор "Пътна полиция“ - Бургас. При подадените звуков и светлинни сигнали, автомобилът навлязъл по ул. "Крайезерна“, като е спрян от полицейски служители в крайната дясна лента на бул. "Тодор Александров“ в посока к-с "Меден Рудник“.

Полицаите забелязали, че водачът на автомобила силно миришел на алкохол и залитал, докато слизал от колата. Д.К. отказал да бъде тестван за употреба на алкохол, за което му е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Междувременно ямболията се качил в автомобила си и потеглил в посока "Меден рудник“, като отново е спрян непосредствено до пътен възел Юг. Докато единият от служители на "Пътна полиция“ съставял акт на Д.К., а другият бил наведен пред "БМВ“-то, за да свали регистрационните му номера, ямболията взел ключовете на автомобила, оставени на предната дясна седалка и ги поставил в контакта с цел да стартира двигателя. Единият от двамата полицаи от Четвърто Районно управление – Бургас, намиращи се в близост, му разпоредил да преустанови действията си, като пресегнал за да изключи запаления двигател. В този момент Д.К. му нанесъл удар с юмрук в областта на лявата скула, което наложило за задържането на ямболията да бъдат използвани физическа сила и помощни средства  белезници.

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).