Пламна апартаментът на двама братя в "Славейков", разкриха дяволия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:45 / 01.12.2016
1279
Вчера, около 19.30 ч. във Второ Районно управление - Бургас, е получено съобщение за пожар, възникнал в апартамент на петия етаж във вх. 7 на бл. 56 в ж.к. «Славейков». Огънят е потушен от екип на Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» - Бургас, като по данни на специалистите се касае за късо съединение по електропреносната мрежа. 

Установeно е, че апартаментът, обитаван от братята В.Д., 42-годишен и Д.Д., 39-годишен, и двамата от Бургас, е изключен от мрежата на EVN заради неплатени сметки от месец май 2016 г., като в жилището няма електрическо напрежение / т.е. вероятно се касае за незаконно присъединяване към електромрежата/. Извършен е щателен оглед, като от избеното помещение на семейството, през водосточната тръба, достигаща до апартамента, е открит дебел черен кабел, присъединен към инсталацията на мазето, отговаряща за осветлението. 

Предстои извършването на оглед на апартамента през светлата част на денонощието поради отсъствието на собствениците. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).