Погром в парк "Света Троица"! Поправят щетите, нанесени от неизвестните вандали!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:19 / 25.11.2019
2304
През уикенда неизвестни лица са демонтирали от местата им и потрошили няколко пейки в парк "Света Троица" край к-с "Славейков". Ако станете свидетели на подобни вандалски актове, не се колебайте да се обадите на тел. 112. Анонимността ви е гарантирана, а своевременният сигнал помага за ограничаване на щетите и установяване на извършителите, алармират от Община Бургас.

Днес Община Бургас постави здрава паркова мебел на мястото. Започна и работа по ремонта на повредените пейки, които ще бъдат върнати до дни.

Кметът Димитър Николов пое ангажимент за благоустрояването на парк "Света Троица". Проектът задължително ще включва и монтиране на видеонаблюдение, като превенция против бъдещи посегателства.

Част от снимките са на Ганка Георгиева, която е сред първите граждани, натъкнали се на грозната гледка след вандалския акт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).