Похвално! Родолюбиви бургазлии спасиха родилка с тежък кръвоизлив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:48 / 13.01.2017
25354
Родолюбивите бургазлии от Организацията за закрила на българските граждани отново показаха светкавична реакция и спасиха човешки живот, научи Burgas24.bg. Младите активисти помогнаха на родилка с тежък кръвоизлив, настанена в бургаска болница.

Преди няколко часа нейни близки сигнализираха, че жената се нуждае спешно от кръв. Две момичета са проявили желание да помогнат, но са били върнати като негодни за кръводаряване. През това време двигателят на ОЗБГ Стефан Петров организира фейсбук кампания и за нула време намира дарители. Първият сред тях е Йордан Иванов от организацията. Към него се присъединяват и други, които са в готовност да дарят при нова необходимост.

С тази си постъпка Стефан Петров за пореден път оправда номинацията на своите съмишленици за Личност на годината. Ако искате да го подкрепите, може да го направите ТУК!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).