Покъртително: Вече 28 години тази бургазлийка живее в психотрилър! Вижте ужасите, на които я подлага мъжът й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:15 / 03.01.2017
35224
В невъобразим кошмар, съпътстван с физически и психически тормоз, живее бургазлийката Веселина Георгиева в последните 28 години. Когато е едва 17-годишна, тя е дадена насила за жена на мъж от Средец, който я спуква от бой и превръща живота й в ад.

Години по-късно жертвата все пак намира сили да се откопчи от този капан и да се разведе с насилника си, но с това мъките й не свършват. Ексклузивно пред Burgas24.bg Веселина споделя своите перипетии, с надеждата чрез нашия сайт да се намери края на тази 28-годишна агония.

Бургазлийката започва историята си с това, че е осиновена. Дали заради това, или по някаква друга причина, но родителите й никога не са искали да я видят изучена. Вместо това решават да я задомят когато е едва 17-годишна. И й намират за съпруг Георги Георгиев от Средец.

"Не исках да се женя за този мъж. Имах гадже, което обаче майка ми не одобряваше. Раздели ме с него и насила ме ожени за Георги. Буквално ме риташе към олтара, заплашваше ме да каже, че съм бременна. Тогава времената бяха други", спомня си Веселина.

Почти веднага след сватбата женихът показва истинското си лице. Започва да бие не само съпругата си, но и нейната майка. Подложена на 24-часов тормоз - както физически, така и психически, бургазлийката успява да издържи цели 23 години. През 2012-а година двамата се развеждат, което съвсем не означава, че Веселина успява да се отърве от него.

"Откакто се разведох - все едно и също. Аз го гоня, той остава да спи в колата. После се връща и ме пребива от бой. Веднъж ме блъсна през терасата на апартамента ни в "Славейков", който се намира на втория етаж. После слезе да ме рита и да ми крещи да не се правя на жертва. Много пъти съм подавала сигнал в полицията, но те само го "съветват", без да предприемат други мерки. Вече искам да дишам! Дори ограничителната заповед се оказа безпредметна в моя случай", разказва през сълзи препатилата жена.

Днес той е узурпирал апартамента в "Славейков", който по документи е на майка й, а Веселина и възрастната жена са принудени да преживяват в Дебелт. От брака й с Георги се ражда момиче, което днес е на 24 години. Младата дама обаче не издържа на ужаса, на който е подложено семейството и бяга в чужбина.

Ще продължи ли агонията за Веселина или ще успее веднъж завинаги да се отърве от насилника си - очаквайте развръзката само в Burgas24.bg!

Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
05.01.2018 Помните ли Веселина, която завлече Николай Димитров с пари? Все още няма образувано дело, вижте причината
04.01.2017 Обрат: Веселина завлякла бореца срещу монополите Николай Димитров с 2500
лева
04.01.2017 След сигнал на Burgas24.bg: Случаят на Веселина стигна до полицията! Ето какво се случи по-късно
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).