Посланикът на Израел за Бургас: Изключително съм впечатлена от града и от европейската му визия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:08 / 02.11.2015
1139
Възможностите за трансфер на израелски специалисти в областта на здравеопазването и образованието в Бургас дискутираха на среща днес Нейно Превъзходителство Ирит Лилиан - посланик на Израел в България и кметът Димитър Николов.

"Изключително съм впечатлена от града, от европейската му визия и от топлото посрещане тук", сподели първите си впечатления от официалната си визита в региона дипломатката.

Посланик Лилиан се ангажира да организира срещи с експерти, които биха съдействали за подобряване на здравното обслужване в региона.

"Важно е нашият град да бъде рекламиран като привлекателна дестинация и извън високия туристически сезон, когато традиционно посрещаме летовници от Израел", заяви по време на срещата кметът Николов. Градоначалникът отбеляза, че крачка в тази посока е удължаването на чартърния сезон и пускането на редовна целогодишна самолетна линия от и до Летище Бургас.

Посланик Лилиан бе придружена от г-жа Иман Амаша, заместник ръководител на мисията и г-н Алон Коен, отговарящ за търговските въпроси в Посолството на Израел в София.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ръст на предложенията за работа в София, Пловдив, Варна и Бургас
Криминален тип от "Победа" загази за пореден път
Каква е продължителността на живота в Бургаско?
Решават15-годишен проблем на село Димчево
Теренът на Пясъчния фестивал става циркова арена
В морската градина на Бургас вече ще е по-светло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).