Последен шанс за участие в конкурса "Пролет над Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:53 / 07.04.2014
684
Следващите седем дни са последната възможност, в която можете да изпращате вашите рисунки и фотографии за конкурса на Младежки културен център "Пролет над Бургас" под тазгодишното мото "Пролетно-великденска хармония".
Четвъртото издание на конкурса започна в средата на безснежния и топъл месец март и до момента събраните творби са повече от 40. Първите получени са от градовете Бургас, Пловдив и Шумен.

Припомняме Ви, че в конкурса могат да участват кандидатури на юноши и младежи на възраст от 11 до 29 години в две категории: за рисунка и за фотография.

В категорията "Рисунка" участниците трябва да представят до две авторски творби. Участието е индивидуално! Рисунките трябва да бъдат на хартия /картон/ с размер А4 или А3. Няма ограничения в техниката. На обратната страна на всяка кандидатура /или на отделен лист/ трябва да бъдат нанесени данните на участника: трите имена, възраст (ден, месец, година на раждане), организация /училище, университет, школа и т.п./, пълен адрес и координати на връзка - телефон и e-mail. Творбите ще се събират в Младежки културен център-ул. "Гладстон" № 39, ет. 2, стая № 23.

В категорията "Фотография" могат да участват авторски фотографии, направени с фотоапарат или с мобилен телефон. Няма ограничение в максималната големина на снимките, както и в това дали те ще са черно-бели или цветни. Размера на снимката по дългата страна не трябва да е по-малък от 900 пиксела. Не се допускат груби манипулации по кадрите. Всеки участник има право да изпрати до 2 фотографии. Фотосите се изпращат по електронен път на адрес: mkc_bs@abv.bg. В имейла трябва да бъдат вписани също данните на участника и неговите координати на връзка.

Срокът за представяне на конкурсните работи е 13 април 2014 г.

Творбите ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от професионалисти във всяка от отделните области. Наградените ще бъдат обявени до 15 април 2014 г. в сайта на Младежки културен център - http://mladite.eu/

Изложбата с класираните творби ще бъде експонирана в Младежкия дом и официално открита на 17 април в 18.00 ч. Ще бъдат връчени награди във всяка възрастова група и категория осигурени от ЮнайтедСтейшънъри Груп АД.
Отличените творби ще останат във фонда на Младежки културен център и ще се ползват за представителни, рекламни и благотворителни цели.

Повече информация може да получите на сайта на Младежки културен център, на адрес http://mladite.eu/ или на тел. 056/ 840790.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
10.04.2014 Последни дни за участие в конкурса "Пролет над Бургас"
14.03.2014 В понеделник стартира конкурсът "Пролет над Бургас"
Още новини от Новини от Бургас:
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).