Посрещат бургаските първолаци в ремонтирани и модерно оборудвани класни стаи!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:05 / 09.08.2019
2127
По проекта "Първокласно начало" започна повсеместен ремонт на класните стаи в Бургас, които наесен ще посрещат първолаци. Това се случва във всички училища на територията на общината - от най-голямото градско до най-малкото селско, съобщават от Община Бургас.

Пълна промяна ще претърпят 100 класни стаи. В тях ще има антибактериални настилки, лед осветление, нови шкафчета, нови единични чинове (с опция да се конфигурират по различен начин), нови интерактивни дъски, които могат да се комбинирани с електронни учебници и електронен дневник.

"Проектът "Първокласно начало" има и друго измерение, освен материалното, което е също толкова важно. С него въвеждаме нови форми на работа в първи клас, съчетаващи най-доброто от българския и опита на други европейски държави в образованието", каза кметът Димитър Николов.

За тази цел по-рано през годината Община Бургас организира и проведе обучения на десетки учители за работа с нови технологии и нови методики за обучение.

На снимките в галерията виждате как изглеждат днес класните стаи за първолаците в ОУ "Любен Каравелов" и как ще изглеждат след ремонта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).