Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Потресаващ разказ на бургзалийка за починал пациент пред бургаската болница
Автор: Екип Burgas24.bg 10:36 / 25.10.2014Коментари (4)3301
©
Потресаващият разказ на бургазлийката Нели Стойкова разтърси Фейсбук, публикуваме го без редакторска намеса, вижте го:

"Днес станах свидетел на потресаваща случка: Имах работа в Окръжна болница и минавайки в 12.15 на обед, покрай входа на Спешна помощ, зад пейката отсреща видях да лежи мъж.

Приближих се и забелязах, че е безжизнен. Обърнах се към циганите, стоящи наблизо с въпрос те виждат ли, че е умрял и защо никой не е дошъл от болницата. Те се развикаха, че човекът току що се е свлякъл пред очите им, обяснил преди това, че излиза от Спешното, където бил прегледан. Втурнах се вътре и обясних какво става навън - най-спокойно ми отвърнаха, че човекът е пиян и да не си правя труда да се тревожа. Вярвайте ми- има голяма разлика между пиян и мъртвец! Хукнах да търся ръководството на болницата, директорът се хвана за главата, като чу за какво иде реч.

Обади се в Спешното и нареди да приберат човека. Но тъй като ставаше въпрос за смърт извън болницата, повикаха и полиция. Мъжът лежа като куче два часа, докато го извозиха с линейка. Случката ме разтърси из основи - разбра се, че мъжът, 61 годишен, е бил блъснат от кола, докато се е предвижвал с колелото.

Горкият, беше дошъл с торбичка с най-необходимото, мислейки че ще го приемат на лечение в МБАЛ-а. Е, прегледали го и го изпратили по живо, по здраво да се лекува вкъщи. Но не направил няколко крачки, имал сили да разкаже патилата си и да умре- на прага на най-голямата бургаска болница, точно пред входа на Шокова зала. Кошмар, но и свидетелство за целия наш живот- живеем като кучета и умираме като такива! Не публикувам клипа, който заснех, за да понамаля поне малко ужаса от случилото се!"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.10.2014 г.
+1
 
 
За осигурените и неосигурените кажете едно голямо"БЛАГОДАРЯ"на онези празноглавци горе,които настройват лекари срещу пациенти и обратно и владеят цялото племе.Съжалявам за човека,всеки има право да получи адекватна помощ но за съжаление това остана в сферата на здравеопазването,нашите кадри са навън и остават все по-малко.Все пак държавниците ни нямат нужда от здрав и образован народ нали-такива не продават гласовете си.Българио,Българио-за тебе те ,мряха!
Aнонимен
на 25.10.2014 г.
+1
 
 
0От кога изискват здравни осигуровки в СПЕШНО Отеделение? Това е подсъдимо. Те трябва само да си свършат работата. Ама нали е в България и особено нашите ,много уж "Умни" лекари и сестри знаят добре законите. Лека му пръст на дядото. Просто нямям думи.
Aнонимен
на 25.10.2014 г.
+1
 
 
така е в бургаската болница има един слу4аи съшто един приятел се поряза в ръката много дълбоко от с4упен прозорец и отиде в бургаската болница спешното и го попитаха дали е осигурен но тои не е осигорен и го игонеха него прегледаха това е България
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете от Враца бе простреляно в главата
Евровизия 2024
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: