Повече от 50 песни са подадени за участие в "Бургас и морето"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:26 / 06.06.2016
927
Професионално жури от изявени музиканти и автори ще оценява над 50 песни, подадени за участие в тазгодишното издание на "Бургас и морето". В подборната комисия, която ще заседава на 13 юни, влизат чаровните Катя и Здравко от дует "Ритон", които ще участват с един глас, любимият автор на поколения меломани Хайгашод Агасян, големият музикант и победител от миналогодишното издание Светослав Лобошки. Представителите на Бургас в журито тази година ще бъдат Веселин Пренеров, председател на постоянна комисия по култура и читалищна дейност към Общински съвет и Светослав Михайлов - музикант и фронтмент на група "Горещ пясък".

В първия етап на класирането от всички изпратени песни ще бъдат селектирани дванадесет. Песните-финалисти ще участват в същинската част на конкурса "Бургас и морето" и ще бъдат изпълнени на живо на 30 юли на сцената не Летния театър. В реално време, пред очите на публиката, журито ще гласува и коментира изпълненията.

Тази година музикалната емоция "Бургас и морето" отбелязва своето 34-то издание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).