Практическо занимание "Самозащита за жени в риск" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:06 / 15.04.2015
862
На 18.04. / събота/ ще се проведе първо по рода си практическо занимание на тема "Самозащита за жени в риск", организирано от Централен полицейски карате и джу джи-цу клуб и Областна дирекция на МВР - Бургас. Занятието ще бъде в две части, като първата ще се проведе от 12.00 ч. до 14.00 ч. в Спортната зала на Дом на НХК, а втората - от 16.00 ч. до 18.00 ч. в Спортния център на Математическата зала.

В безвъзмездната инициатива главни инструктори ще са : Венилин Русинов и Радостина Николова - действащи полицейски служители, многократни носители на престижни отличия от държавни и международни състезания. В занятието ще се включи и техния екип, включващ : Павел Димитров, Милен Джиналийски и Яни Русинов.

Планирано е да се представят лесни и ефективни техники за самоотбрана, които жените биха могли да приложат на практика в случай на рискова ситуация. Провеждането на практическото занимание е следствие от множество случаи на нападения с цел грабеж или сексуални посегателства, осъществени през последните месеци на територията на Бургас - град, чиито жертви в тъмната част на денонощието обикновено са самотно придвижващи се жени.

Патрон на мероприятието ще бъде : Директорът на ОДМВР - Бургас - старши комисар Калоян Калоянов, който ще открие втората част на занятието - в 16.00 ч. в Спортния център на Математическата зала. Ръководителят на полицейската дирекция приветства начинанието, в което освен практика ще се включи и теория по темата "Неизбежна отбрана - случаи и необходимост".

На участниците в практическо занимание "Самозащита за жени в риск" ще се издаде сертификат, като организаторите от Централен полицейски карате и джу джи-цу клуб и Областна дирекция на МВР - Бургас канят всички желаещи дами в спортни екипи и с добро настроение за участие в тренинга.

За контакти : 0883 391 333 - Радостина Николова


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Задължително трябва да посетите това място край Бургас!
Бургазлийка с болки в главата след возене с "Бургасбус"
Шофьор е в болница след катастрофа на АМ "Тракия"
Извикаха специализиран екип от ВМС заради дрон, открит в района н...
Министър и кмет: Това място на Южното Черноморие по нищо не отстъ...
Добре познати и много нагли измамници се завърнаха по морето! Не ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).