Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Пребиха зверски работник пред бургаски мол
Автор: Екип Burgas24.bg 10:56 / 05.12.2012Коментари (29)9725
© Burgas24.bg
40-годишен мъж бе пребит посред бял ден на паркинга пред бургаски мол, докато изпълнявал служебните си задължения, предаде репортер на Burgas24.bg.

Нападателят, младеж на 22 години, се подразнил от това, че количките, които работникът бутал, за да вкара в търговския център, забавили придвижването му с автомобила.

Сега пострадалият Николай Бахчеванов е в болнични, но се опасява, че ще остане без работа, тъй като травмата на главата му не позволява сериозно натоварване, а има и хронично заболяване, което може допълнително да се усложни.

Николай Бахчеванов работи към фирма, която се грижи количките в търговския център да бъдат прибирани от паркинга.

На 23 ноември бил на работа дневна смяна. Събрал пет колички и тръгнал към пункта до входа на търговския център, за да вземе още. Продължава разказа си така: "Чух , че някой започна да псува отзад да вика. Обърнах се и видях една кола. Оказа се, че е зелено "Сузуки", но тогава не обърнах внимание на това. Мъж псуваше и ме обиждаше. Псуваше защо съм оставил там количките. Явно се е изсилил отдолу и дали ги е чукнал дали не, не знам, не съм видял. Отидох при него, беше с отворен прозорец и го питах: " Кой псуваш бе селянин?!". Той почна да ме обижда повече. И аз му казах: Нямаш право да спираш тука и ако извикам охраната, както се заканваш знаеш какво ще стане"

Николай тръгнал към количките и решил, че свадата е приключила. Влязъл в навеса преди входа на мола, за да вземе още колички, когато усетил някой зад гърба си " при обръщането усетих удара в главата. Гледам металната палка падна на количките.Хванах я, той я хвана от другата страна, обаче много кръв шуртеше, сложих ръка тук на раната, той почна да дърпа, аз държа обаче почна от другата рана, защото са две на главата. Може да ме е ударил два пъти, аз не съм усетил, стана много бързо."

Докато окървавеният работник чака помощ нападателят с мръсна газ напуска паркинга, но водачите на таксиметровата стоянка успяват да запишат номера му. Заловен е след минути. По думите на Николай нападателят му е "младо момче, с къса коса, черна, с черна фланелка, мисля, че с дънки беше, не съм обърнал внимание. Името му май е Живко, 90-ти набор бил."

Николай е с вродена епилепсия и след този побой състоянието му е още по-тежко. Смята да съди нападателя си, защото има реална опасност да остане без работа заради травмата. Заради хроничното заболяване мъжът получава пенсия, а работа намира трудно. Сега работи за 321 лева на месец.

Лекарите са удължили болничния му лист, защото работникът не се чувства добре.

"Не се чувствам добре, особено като се навеждам или нещо като ме раздруса и почва да ме боли главата и още не съм махнал шевовете". Съмнява се, че ще може да се възстанови дотолкова, че да се върне на същата работа. По думите му първо трябва да направи обстойни изследвания при невролог и едва тогава лекарят да прецени дали може да бута отново колички пред МОЛ-а.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Teddy Bor
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: