Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Предлагат да преназначат управителя на Дезинфекционна станция - Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:30 / 11.03.2016Коментари (0)1914
© Burgas24.bg
Предложение да бъде преназначен на поста досегашният управител на "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД Нели Бойчева отправя зам.-кметът Красимир Стойчев. Сключеният с нея договор изтича на 23 април, става ясно от входирана докладна записка в Общински съвет-Бургас, установи справка на Burgas24.bg.

На Бойчева се дава добра оценка за свършеното през годините - дружеството се е утвърдило на пазара, старите препарати са заменени с нови - на биологична основа и с висока степен на безопасност за хора и животни, щадят околната среда и водите, техниката се обновява.

Месечното възнаграждение за позицията представлява трикратен размер на средната брутна месечна заплата в дружеството, но не по-голям от размера на заплатата на кмета на Община Бургас. Договорът е за срок от три години, считано от 24 април 2016 г.

"През периода на управление на г-жа Нели Бойчева дружеството се утвърди на пазара за предоставяне на услуги по дератизация, дезинфекция и дезинсекция. В резултат на усилията на ръководството, "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД обслужва 90% от училищата и детските заведения, 60% от здравните заведения, общинските фирми, социалните заведения, както и бизнес клиенти и физически лица от общините Бургас и Руен.

Дружеството е сертифицирано и поддържа стандартите ISO 9001:2008 за управление на качеството, здраве и безопасност при работа и ISO14001:2004 за околна среда. Старите препарати за дезинсекция и дезинфекция са заменени с нови, на биологична основа, с висока степен на безопасност за хора и животни и максимално щадящи околната среда и водите. Непрекъснато се обновява и техниката, с която се извършват различните видове обработки. В момента "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД разполага с общо пет нови съвременни специализирани автомобила и различни видове специализирана техника за мащабни обработки с дистанционно управление.

Със свое решение, общински съвет даде съгласие да се предоставят за безвъзмездно ползване за срок от 10 години обособена част от 220 кв.м. от недвижим имот, частна общинска собственост в района на МБАЛ Бургас, ж. к. "Зорница. Предстои да бъде извършен ремонт на помещенията, като част от средствата за ремонта могат да бъдат финансирани по ОПРЧР.

Освен нови пазари, ръководството на дружеството, търси и външни източници за финансиране на дейността. В момента се подготвя апликационна форма за кандидатстване по ОПРЧР, Схема "Добри и безопасни условия на труд".

В тази връзка, с цел осигуряване на последователна политика в развитието на дружеството, считам че е целесъобразно г-жа Нели Бойчева да бъде назначена за управител на "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД, за нов три годишен срок, което е от компетентността на Общински съвет гр.Бургас, в качеството му на упражняващ правата на едноличния собственик на капитала на "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД", са мотивите на зам.-кмета Стойчев, изложени в докладната записка.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: