Представят моноспектакъла "Изрод" на бургаска сцена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:38 / 02.06.2017
1800
"Изрод" - една от най-успешните пиеси на Джон Легуизамо ще бъде представена за първи път в Куклен театър -Бургас " на 6 юни от 19 часа. За ролята си в моноспектакъла "Изрод" Тигран Торосян е номиниран за "Икар" за Изгряваща звезда, както и награда за най-добра мъжка главна роля на Балканите от международния фестивал на малките форми в Македония през 2011 г.

"Изрод" е забележително саркастична автобиографична изповед на един млад латинос в страната на неограничените възможности, от детството до неговия първи сблъсък с шоубизнеса. До голяма степен спектакълът е свързан с взаимоотношенията на Легизиамо със семейството му, и главно с неговия баща - неудачник в бизнес начинанията, често пиещ и понякога грубианстващ. Син - баща, баща - син са основните теми в моноспектакъла. И това не е просто наелектризираща комична визита в миналото, а целенасочено и болезнено докосване до демоните от детството. Цялата анатомия на човешкото тяло влиза в разкрепостения монолог на героя, който разказва живота си от детството до артистичната кариера. Иронията на този скандално откровен монолог е убийствена, тя е ключът към успеха на пиесата, която е хит на Бродуей и има пет номинации за наградата "Тони". Режисьор на спектакъла е Атанас Атанасов, а музиката е дело на Румен Бояджиев-син.

Каним ви да споделите с нас един спектакъл, който трудно пасва в удобните всекидневни рамки. Може ли една пиеса едновременно да разсмива и да наелектризира с болезнената си откровеност? Какво означава да си различен? Защо в "Стар трек" няма герои от Латинска Америка (може би защото никой не планира да ги вземе в бъдещето)?

Заповядайте да размишляваме върху всичко това заедно с Тигран Торосян и Бродуейския хит "Изрод".

ПОСТАНОВКАТА ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 6 юни от 19ч. в зала КУКЛЕН ТЕАТЪР.

БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: 0894/898-098-Маруся Русева-организатор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).