Преглеждат уши, нос и гърло безплатно в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:01 / 08.12.2012
1059
Всеки ден от началото на следващата седмица в МБАЛ "Черноморска - Бургас" ще се извършват безплатни профилактични прегледи на уши, нос и гърло. Шефът на отделението и специалист по Ушно-носно-гърлени болести д-р Иво Парунов ще приема пациенти от 9.00 часа до 12.00 часа в рамките на две седмици.

"УНГ заболяванията увреждат сериозно качеството на живот, затова е препоръчително за тях да се вземат мерки на време и да бъдат лекувани. Най-разпространените заболявания в тази област са свързани със затруднено носно дишане, сънната апнея, или хъркането, гласови разстройства и патологии на ларинкса", коментира д-р Парунов.

Той припомни, че често неизлекуваните заболявания на горните дихателни пътища в последствие могат да доведат до усложнения като пневмония и други. Статистиката сочи, че при УНГ болестите в случаите, когато не са придружени от силни болки, най-често пациентите са склонни да прибягват до самолечение, без консултация с лекар.

Безплатните профилактични прегледи стартират от 10 декември. Те ще извършват след предварително записване на телефон 056/ 707 606 на регистратурата на болницата в "Меден рудник".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).